Bedrijfsgeneeskundige dagen 8 & 9 juni

Succesvolle bedrijfsgeneeskundige dagen. Vroege Interventie was 8 en 9 juni voor de 10e keer als standhouder & sponsor aanwezig bij de 62ste editie van het jaarcongres voor bedrijfsartsen, georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Bedrijfsartsen. Het NVAB-jaarcongres staat in het teken van ‘De bedrijfsarts, kompas naar de toekomst!’ Op beide dagen kan bovendien gekozen worden uit elf parallelsessies over klinische, juridische en bedrijfsgeneeskundige onderwerpen. Daarnaast leveren onderzoekers op het gebied van arbeid en gezondheid wetenschappelijke bijdragen. Diverse Vroege Interventie partners zullen aanwezig zijn op dit altijd druk bezochte jaarcongres voor de bedrijfsartsen.
Collegae van Roessingh uit Enschede, Militair Revalidatiecentrum uit Doorn en Klimmendaal uit Arnhem waren aanwezig ter ondersteuning om de bedrijfsartsen te woord te staan.