De nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Vanaf 25 mei geldt de nieuwe privacywet, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het doel van deze nieuwe wetgeving is betere bescherming van persoonsgegevens, met meer aandacht voor digitale data en gelijke wetgeving in heel Europa. Door de vernieuwde wet worden de privacy rechten van cliënten versterkt en uitgebreid. Om te voldoen aan de nieuwe privacywet hebben we een aantal aanpassingen doorgevoerd in ons privacy beleid.

• We deden er al alles aan om uw cliënt gegevens goed te beschermen en dat blijven we doen.
• Uw gebruik van de website van Vroege Interventie vormt uw toestemming voor het gebruik van uw gegevens.
• Alle gegevens worden in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving verwerkt en overgedragen voor specifieke, legitieme doeleinden. Bij de verwijzing worden de minimale hoeveelheid persoonlijke gegevens gevraagd die voor het beoogde doel nodig is.
• Wanneer u cliënten naar ons verwijst, wordt er gebruikgemaakt van beveiligde serversoftware die alle door u ingevoerde gegevens codeert voordat die naar ons worden verzonden. Deze codering zorgt ervoor dat de informatie redelijkerwijs wordt beschermd tegen ongeoorloofde onderschepping.
• Client privacy is ons vertrekpunt.
• We gebruiken de gegevens, goed beveiligd, alleen voor onze diensten.
• We blijven bedenken hoe we uw privacy kunnen verbeteren en staan open voor suggesties en vragen.