Vroegeinterventie

Direct aanmelden voor een quickscan Meer »

Quickscan

Direct aanmelden voor een Quickscan door een revalidatiearts Meer »

Partners Vroege Interventie

Het VI-centrum bij u in de buurt. Meer »

Arbeidsrevalidatie

Arbeidsrevalidatie kan een eerste stap betekenen op de weg (terug) naar werk. Meer »

Persoonlijke aanpak

Wij spreken cliënten aan op hun eigen verantwoordelijkheid en gaan uit van hun mogelijkheden en niet van hun beperkingen. Meer »

 

FitForWork

header ffw website

Fit for Work

Eén op de drie Nederlanders heeft een chronische aandoening. Dat aantal groeit. En te vaak leidt een chronische aandoening tot uitval op het werk. Dat kan anders. En het moet anders. Omdat iedereen daar beter van wordt: werknemer, werkgever en maatschappij. Fit for Work maakt zich sterk voor werkbehoud bij een chronische aandoening, met praktische tools en een nationale aanpak.

Fit for Work: werkbehoud voor mensen met een chronische aandoening

Fit for Work maakt zich sterk voor werkbehoud voor werkenden met een chronische aandoening. Dat vraagt om een nationale aanpak. Met alle betrokkenen willen we de barrières slechten die werken met een chronische aandoening in de weg staan. Door praktische ondersteuning te bieden voor werknemers en werkgevers, door aandacht te vragen voor arbeidsparticipatie vanuit de zorg en door overheidsbeleid te stimuleren waarin zorg en arbeid beter met elkaar zijn verbonden. Zo kunnen meer mensen met een chronische aandoening aan het werk blijven.

Over Fit for Work

Met een actief platform van betrokken partijen maakt Fit for Work zich sterk voor een nationale aanpak gericht op werkbehoud bij een chronische aandoening. Met alle betrokkenen willen we de barrières slechten die werken met een chronische aandoening in de weg staan. Met praktische ondersteuning voor werknemers en werkgevers, aandacht voor arbeidsparticipatie vanuit de zorg en ondersteunend overheidsbeleid. Zo kunnen meer mensen met een chronische aandoening aan het werk blijven.

producten  fit for work

Download de checklisten op: http://fitforworknederland.nl/public/files/Checklisten_FitforWork_2015.pdf

Download de factsheet op: http://fitforworknederland.nl/public/files/e-Factsheet_FitforWork_2015.pdf

Download het manifest op: http://fitforworknederland.nl/public/files/e-Manifest_FitforWork_2015.pdf

FFW_LidPlatform_30mm

Meer weten over Fit for Work: http://fitforworknederland.nl

Neem contact op via info@fitforworknederland.nl of met Centrum Werk Gezondheid 033 465 62 74

ffw leden