Vroegeinterventie

Direct aanmelden voor een quickscan Meer »

Quickscan

Direct aanmelden voor een Quickscan door een revalidatiearts Meer »

Partners Vroege Interventie

Het VI-centrum bij u in de buurt. Meer »

Arbeidsrevalidatie

Arbeidsrevalidatie kan een eerste stap betekenen op de weg (terug) naar werk. Meer »

Persoonlijke aanpak

Wij spreken cliënten aan op hun eigen verantwoordelijkheid en gaan uit van hun mogelijkheden en niet van hun beperkingen. Meer »

 

Certificering – FCE

De FCE wordt uitgevoerd bij een lokale partner van het netwerk Vroege Interventie. Kwaliteit is gewaarborgd door een continue kwaliteits- en opleidingsprogramma voor gecertificeerde FCE professionals. De FCE die wordt gebruikt heeft de hoogst mogelijke wetenschappelijke basis. Het is wereldwijd één van de bekendste FCE’s.

WorkWell®Functional Capacity Evaluations (FCE) zijn gestandaardiseerde methoden om de fysieke arbeidsbelastbaarheid te bepalen. WorkWell® FCE zijn samengestelde tests om de capaciteit voor de uitvoering van arbeid gerelateerde activiteiten te meten in een gestandaardiseerde omgeving. Kwaliteit van de WorkWell® Functionele Capaciteit Evaluatie wordt gewaarborgd door een streng en continue kwaliteits- en opleidingsprogramma voor gecertificeerde FCE testleiders. Testleiders die de WorkWell® FCE uitvoeren zijn met name fysio- en ergotherapeuten. Zij behaalden de FCE certificering door gedurende het innovatie traject van Revalidatie Nederland de FCE opleiding succesvol af te ronden. De certificering wordt behouden door jaarlijkse nascholing.

cert workwell