Skip to main content
 

Arbeidsrevalidatie met de
juiste ondersteuning

 

Arbeidsrevalidatie met de
juiste ondersteuning

 

Arbeidsrevalidatie met de
juiste ondersteuning

Cliënt ervaringen

“Iedereen is anders maar wel met hetzelfde doel voor ogen. Ik heb er veel van geleerd wat ik niet direct had verwacht. Heb veel van de ervaringen van anderen geleerd. Dit zeker toegepast tijdens mijn werkhervatting. Dank hiervoor. Veel van de gestelde doelen gehaald. Heb er veel aan gehad en wens dit ook anderen toe. Dank.”

“Na vandaag zitten de 15 weken er alweer op. Iedereen in de groep bedankt voor de ervaringen en interessante gesprekken. Bedankt voor de steun en adviezen tijdens deze training. Heb veel van iedereen geleerd. Iedereen veel werkplezier en sportiviteit toegewenst”

ik wil iedereen bedanken voor hun inbreng tijdens de leerzame groepsbijeenkomsten. De lol tijdens de trainingssessies. Mooie resultaten geboekt. Ik ben weer fulltime werkzaam dankzij jullie.” Ik wil jullie daarom bedanken voor de goede begeleiding” 

“Heel veel dank voor jullie begrip, steun, inleven, enthousiasme, geduld, plezier en aandacht. Door jullie ben ik weer de goede weg ingeslagen. Ik ga weer met veel plezier naar mijn werk. Zal jullie en de trainingen zeker gaan missen.”

“De tijd is voorbij gevlogen! Ik ben bijna weer de “oude”. Heel veel dank aan alle trainers. Dat laatste stukje komt nu vanzelf goed. “ Groet.

Ik wil iemand verwijzen

Partners Vroege Interventie

Kennispartner van VI