Skip to main content
 

Snel ingrijpen voorkomt
complexe chroniciteit en
langdurig arbeidsverzuim

 

Snel ingrijpen voorkomt
complexe chroniciteit en
langdurig arbeidsverzuim

 

Snel ingrijpen voorkomt
complexe chroniciteit en
langdurig arbeidsverzuim

Over Vroege Interventie

Vroege Interventie Revalidatiezorg ondersteunt mensen met een dreigende en/of beperking met verschillende vormen van arbeidsrevalidatie. De partners van dit netwerk Vroege Interventie zijn wettelijk erkende revalidatiecentra. Vroege Interventie is onderscheidend door een unieke werkwijze en bestaat reeds 20 jaar. In onze visie op gezond zijn, is arbeid van essentieel belang waarbij de cliënt centraal staat. Dat kan betaalde of onbetaalde arbeid zijn. Altijd afgestemd op uw wensen en doelen.

Het landelijke netwerk Vroege Interventie heeft als doel om op een snelle, efficiënte manier te beoordelen welke vorm van revalidatie de cliënt dient te volgen. Wij zijn daarbij gespecialiseerd in complexe houdings- en bewegingsapparaat klachten, chronische pijn en/of psychosomatische stoornissen. Dankzij onze gedragsmatige aanpak verhelpen wij langdurige klachten samen met onze cliënten duurzaam.

Wij bieden dienstverlening op maat en geven u deskundig advies. Onze werkwijze onderscheidt zich doordat onze professionals intensief met elkaar samenwerken en de problematiek multidisciplinaire benaderen. Met 18 locaties verspreid over het land hebben we landelijke dekking.

Ga met onze methodiek voor:

 • Intensieve multidisciplinaire werkwijze afgestemd op persoonlijke doelen;
 • Individuele programma’s en werken in groepsverband;
 • Focus op hervatting werkzaamheden;
 • Revalidatie combineren met duurzame werkhervatting;
 • Samen werken aan uw gezondheid.

Missie & Visie

Stichting Vroege Interventie Revalidatiezorg heeft als doel: een bijdrage te leveren aan de duurzame inzetbaarheid van werknemers waarbij een disbalans dreigt of al bestaat tussen belasting en belastbaarheid.

De Vroege Interventie partners bieden arbeidsrevalidatiegeneeskundige zorg voor volwassenen met een, dreigende, disbalans met als doel resultaat gerichte arbeidsrevalidatie en bevorderen van arbeidsparticipatie. Dat bereiken we door wetenschappelijk poliklinische, interdisciplinaire arbeidsrevalidatie in te zetten. De Vroege Interventie partners werken samen aan constante verbetering en ontwikkeling van het diensten- en zorgpakket.

Onze focus is snelle re-integratie en duurzame werkhervatting. Ons multidisciplinaire team bestaat uit de volgende professionals:

 • Revalidatiearts;
 • Fysiotherapeut;
 • Psycholoog;
 • Re-integratiedeskundige;
 • Casemanager;
 • Administratieve ondersteuning.

Onze locaties

Vroege interventie heeft met 16 locaties verspreid over het land een landelijke dekking. Het hoofdkantoor van Vroege Interventie is gevestigd in Wijk aan Zee. De erkende partners van Stichting Vroege Interventie Revalidatiezorg zijn wettelijk erkende revalidatiecentra die zijn aangesloten bij Revalidatie Nederland. Waar kunnen we u helpen? Wilt u graag in contact komen met één van onze locaties? Bekijk hieronder de kaart met alle locaties in Nederland. Waar u ook woont of werkt er is altijd wel een locatie bij u in de buurt. Klik in de landkaart voor contact informatie.

Bekijk alle locaties van Vroege Interventie

Partners Vroege Interventie