Skip to main content
 

Snel ingrijpen voorkomt
complexe chroniciteit en
langdurig arbeidsverzuim

 

Snel ingrijpen voorkomt
complexe chroniciteit en
langdurig arbeidsverzuim

 

Snel ingrijpen voorkomt
complexe chroniciteit en
langdurig arbeidsverzuim

Over Vroege Interventie Coöperatie U.A.

Vroege Interventie Coöperatie U.A. ondersteunt mensen met een dreigende en/of beperking met verschillende vormen van arbeidsrevalidatie. Dat doen wij middels ons landelijke netwerk met aangesloten wettelijke erkende revalidatiecentra met in totaal meer dan 155 medewerkers. Vroege Interventie is onderscheidend door een unieke werkwijze. Wij zijn opgericht in 1999 en bestaan inmiddels ruim 24 jaar.

In onze visie op gezond zijn, is arbeid van essentieel belang waarbij de cliënt altijd centraal staat. Dat kan betaalde of onbetaalde arbeid zijn. Volledig afgestemd op uw wensen en doelen.

Het landelijke netwerk Vroege Interventie heeft als doel om op een snelle, efficiënte manier te beoordelen welke vorm van revalidatie voor de cliënt het best passend is. Wij zijn daarbij gespecialiseerd in complexe houdings- en bewegingsapparaat klachten, chronische pijn en/of psychosomatische stoornissen. Dankzij onze gedragsmatige aanpak verhelpen wij langdurige klachten samen met onze cliënten duurzaam.

Wij bieden dienstverlening op maat en geven u deskundig advies. Onze werkwijze onderscheidt zich doordat onze professionals intensief met elkaar samenwerken en de problematiek multidisciplinaire benaderen. Met locaties verspreid over heel Nederland hebben we een landelijke dekking.

Ga met onze methodiek voor:

 • Intensieve multidisciplinaire werkwijze afgestemd op persoonlijke doelen;
 • Individuele programma’s en werken in groepsverband;
 • Focus op hervatting werkzaamheden;
 • Revalidatie combineren met duurzame werkhervatting;
 • Samen werken aan uw gezondheid.

Missie & Visie

Vroege Interventie heeft als doel: een bijdrage leveren aan de duurzame inzetbaarheid van werknemers waarbij een disbalans dreigt of al bestaat tussen belasting en belastbaarheid.

De Vroege Interventie partners bieden arbeidsrevalidatiegeneeskundige zorg voor volwassenen met een dreigende, disbalans met als doel resultaat gerichte arbeidsrevalidatie en bevorderen van arbeidsparticipatie. Dat bereiken we door wetenschappelijk poliklinische, interdisciplinaire arbeidsrevalidatie in te zetten. De Vroege Interventie partners werken samen aan constante verbetering en ontwikkeling van het diensten- en zorgpakket.

Onze focus ligt op snelle re-integratie en duurzame werkhervatting. Ons multidisciplinaire team bestaat uit de volgende professionals:

 • Revalidatiearts;
 • Fysiotherapeut;
 • Psycholoog;
 • Re-integratiedeskundige;
 • Casemanager;
 • Administratieve ondersteuning.

Onze locaties

Vroege interventie heeft locaties verspreid over heel Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Wijk aan Zee. De erkende partners van Vroege Interventie zijn wettelijk erkende revalidatiecentra die zijn aangesloten bij Revalidatie Nederland.

Waar kunnen we u helpen? Wilt u graag in contact komen met één van onze vestigingen ? Bekijk hieronder de kaart met alle locaties in Nederland. Waar u ook woont of werkt, er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Klik in de landkaart voor contact informatie.

Voor re-integratie en arbeidsrevalidatie vraagstukken kunt u ons direct benaderen via info@vroegeinterventie.nl of op telefoonnummer 088-920 86 86.

Bekijk alle locaties van Vroege Interventie

Partners Vroege Interventie

Kennispartner van VI